آنفولانزا شدید FUNDAMENTALS EXPLAINED

آنفولانزا شدید Fundamentals Explained

آنفولانزا شدید Fundamentals Explained

Blog Article

از راه های دیگر انتقال این بیماری، لمس کردن اشیا آلوده مانند دستگیره های وسایل حمل و نقل عمومی و برخورد دست آلوده با بینی و دهان است. پیشنهاد ما برای جلوگیری از ابتلا به آنفولانزا جدید، استفاده از ماسک در فضاهای بسته و جلوگیری از برخورد دست آلوده با صورت است.

باید توجه کرد که واکسیناسیون بر علیه آنفلوآنزا در دوران بارداری نه‌تنها هیچ‌گونه عارضه‌ای برای مادر باردار و جنین او ندارد، بلکه علاوه بر ایجاد مصونیت در مادر، موجب ایجاد ایمنی در نوزاد نیز می‌شود.

در برخی موارد، ورم ملتحمه، فتوفوبیا (ناراحتی در برابر نور) و علائم گوارشی ممکن است رخ دهد، از جمله کاهش اشتها، تهوع، استفراغ، اسهال و گرفتگی شکم.

در نتیجه اگر بعدها با ویروس آنفلوآنزا تماس پیدا کنید، به این بیماری مبتلا نمی‌شوید یا علائم خفیف آن را تجربه می‌کنید.

عفونت‌هایی که معمولاً روی آنفولانزا قرار می‌گیرند، برونشیت و ذات‌الریه هستند که با تداوم یا عود تب و سرفه پس از رفع آشکار بیماری اولیه مشخص می‌شوند. در برخی موارد، کم آبی، عفونت گوش (اوتیت) یا سینوزیت ممکن است رخ دهد.

ویروس آنفولانزا راه‌­های پیشگیری از ابتلا به بیماری آنفولانزا

آنفلوآنزا در چه فصولی شایع‌تر است؟ در هر زمانی از سال می‌توانید به این بیماری مبتلا شوید، اما در پاییز و زمستان احتمال بروز این مشکل بیشتر است.

این بیماری که یک بیماری ویروسی و جهش یافته تلقی می­‌شود، از راه­‌های مختلفی می‌­تواند به بدن انسان سرایت کند و او را بیمار گرداند.

دریافت واکسن: از مهم­ترین عواملی که باعث پیشگیری و کاهش احتمال ابتلا به بیماری آنفولانزا می­‌شود، تزریق واکسن آنفولانزا می­‌باشد.

وی تاکید کرد: یکی از موضوعات مهم در فصل بیماری آنفلوآنزا، این است که چه کسانی  باید واکسن آنفلوآنزا را تزریق کنند؟. برای پاسخ به این سوال ابتدا باید مشخص کرد که  چه کسانی در معرض خطر بیشتری  برای ابتلا به  آنفلوآنزا هستند. به طور کلی افراد در معرض خطر بیماری آنفلوآنزا به دو گروه تقسیم  می‌شوند؛ یک گروه کسانی که بیشتر در معرض تماس با آنفولانزا پاییز ۱۴۰۲ این ویروس قرار دارند که  عمدتا  کارکنان شاغل در مراکز بهداشتی-درمانی، کلینیک‌ها و بیمارستان‌ها هستند.

نوشیدن مایعات فراوان و استراحت کافی به بهبود علائم بیماری کمک می‌کند. درمان و اقدامات خانگی برای کنترل علائم آنفولانزا عبارت‌اند از:

آنفولانزا یک عفونت ویروسی مسری است که توسط ویروس‌های آنفولانزا ایجاد می‌شود و بینی، گلو و گاهی ریه‌ها را تحت تأثیر قرار می‌دهد و علائمی مانند شروع ناگهانی تب بالا، سرفه، خستگی و درد عضلانی دارد. بیماری آنفولانزا به عنوان یک بیماری فصلی شناخته می‌شود، معمولاً در ماه‌های زمستان که بسیاری از اقشار جامعه بیمار می‌شوند و به یک بیماری همه‌گیر تبدیل می‌شوند، بیشتر دیده می‌شود.

برای کاهش علائم درد و تب ناشی از آنفولانزا می‌توان از مسکن‌های بدون نیاز به نسخه استفاده کنید.

این غذاها که ارزش غذایی و آنتی‌اکسیدانی بالایی دارند با پروتئین، آهن، روی و ویتامین‌های موجود در آنها به افزایش ایمنی نیز کمک می‌کنند.

Report this page